#deltagifesten

Koncerter, fest & mad

Musikken på Regattaen

Der kommer til at være musik mange steder i byen under Regatta Silkeborg. Både på de velkendte placeringer som Havnen, Torvet, Bindslevs Plads og Bio’s Gård. Rundt om i byen vil al musikken være gratis, og vi glæder os til snart at løfte sløret for musikprogrammet her.

Som noget nyt bliver der et stort koncertområde øst for rådhuset, som vi kalder ’Søscenen’. Her vil nogle af de største danske artister stå på scenen. På Søscenen tager vi entré.

Onsdag 17. august 2022
TV-2 & Poul Krebs
Pris: 240 kr. + gebyr

Torsdag 18. august 2022
Annika Aakjær & Tina Dickow
Pris: 240 kr. + gebyr

Fredag 19. august 2022
HUGORM & D-A-D
Pris: 340 kr. + gebyr

Lørdag 20. august 2022
Lord Siva, Malte Ebert & Mads Langer
Pris: 340 kr. + gebyr

Hvis der er udfordringer med billetkøb, så kontakt:

Mail: service@billetten.dk

Tlf.: 70 20 20 96

Fest & Mad

Foodcourt:

Vi laver en stor spisearena, hvor byens restauranter, caféer og lokale foreninger byder på et mangfoldigt udbud, der kan sikre en god madoplevelse og mange mætte maver, så festen kan fortsætte ufortrødent.

Har du eller din forening mod på at lave en madbod eller komme med en foodtruck kontakt trine@regattasilkeborg.dk for mere info.

Champagneteltet:

Her er teltet, hvor man kan hengive sig til de fantastiske franske dråber i alle prisklasser. Et dekandent telt hvor den gode stil hersker og de frankofile kan få frit løb.

Cocktailteltet:

På byens mest centrale parkeringsplads finder I et cocktailtelt, hvor man til lækker loungemusik vil kunne hænge ud og indtage byens lækreste veltillavede cocktails.

Havneteltet:   

På havnen rejser vi det store havnetelt der traditionen tro lover en god fest med en masse smæk på. Nogle af landets bedste kopibands ligger vejen forbi og sikrer at festen først slutter ud på de små timer.

Kedelhuset:

Kedelhuset præsenterer en masse upcomming bands som en lille festival under navnet OVERTRYK.

Jysk Musikteater:

I Jysk Musikteater vil man kunne reservere bord til et herligt dinnershow i internationalt format med underholdning og flot middag i teatrets store sal.

Stryget Chill-out:

På det nye Søtorv vil der være en Chill-out zone, hvor man kan slænge sig i sækkestole til lyden af hyggelige elektroniske rytmer, drikke lækre juices og flotte cocktails.

Bindslevs Plads:

Bindslevs Plads bliver rammen for de unges Regatta. De sætter selv dagsordenen og præsenterer et overflødighedshorn af musik, talks, barer, kunst og workshops på deres egne præmisser.

Torveteltet:

Torvet er igen rammen om musik og fest på tværs af generationer. På scenen vil man kunne opleve populære danske musikere, der har til opgave at få teltdugen til at lette.

Tyrolertelt:

I Bios Gård bliver der knald på en fantastisk tyrolerfest med masser af gode øl, rødternede duge og hornmusik.

Byens Restaurant:

I dette område inviterer byens restauranter ind til en stor fælles restaurant hvortil man kan bestille bord og nyde en udsøgt middag midt i festen.

Regatta koncert