Regatta SilkeborgMusikLØRDAG: Lord Siva, Malte Ebert & Mads Langer

#lordsiva

LØRDAG: Lord Siva, Malte Ebert & Mads Langer

Medmindre du har tilbragt sidste sommer under en (lydisoleret) sten, så er du næsten med garanti stødt på nummeret ‘Solhverv’ af Lord Siva. Nummeret med den danske hitmager, der også står bag populære sange som ‘Paris’ og Clara-duetten ‘Nobody’s Lover’, gik nemlig hen og blev ét af sommerens helt store hits.

Lord Siva er kendt for en superfed live optræden og vi glæder os helt vildt til at have ham på Søscenen.

Malte Ebert

Oplev dansk underholdnings store spirende multikunstner,  popsnedkeren Malte Ebert. Scenen er i bogstaveligste forstand sat i en humoristisk metatone med et unikt og anderledes koncertformat.

Gå ikke glip af nogle af 10’ernes allerstørste hits, en af landets stærkeste pop-vokaler, og et hylende morsomt koncept i dette ultra-underholdende og store Malte Ebert koncert-format.

Mads Langer

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig.

Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere og vi glæder os til at han skal lukke festen på Regattaens store scene lørdag aften med, hvad vi forudser bliver en uforglemmelig koncert.

Praktisk info

Lord Siva

20. august 2022 – Kl. 18:30

Malte Ebert

20. august 2022 - Kl. 20:15

Mads Langer

20. august 2022 - Kl. 22:00

Søvej 5, Silkeborg

Pris: 340 kr. + 20 kr. i gebyr