Musik

Havneteltet
Havneteltet er Regattaen ‘grand old lady´. Havneteltet er garant for en god fest med smæk på, da det er her, nogle af landets bedste kopibands sætter strøm til forstærkeren og sikrer, at festen først slutter ud på de små timer. Tag en yndlingsperson under armen og kig forbi. Det bliver hyggeligt!

Torveteltet
Torveteltet er et af Regattaens største samlingspunkter. På Torvet i hjertet af Silkeborg er der musik både om eftermiddagen og om aftenen og lagt op til fest og hygge på tværs af generationer. Populære danske musikere lover, at teltdugen vil blafre hele ugen, og det er også i Torveteltet, du kan booke pladser til spisning, når to af byens dygtige madsnedkere fylder tallerknerne op.

Tyrolerteltet
Lederhosen og Heidi-kostume. I Bios Gård bliver der knald på, når Tyrolerteltet danner rammen for en festlig tyrolerfest med masser af gode øl, rødternede duge og hornmusik. Holder du særligt af at jodle, så kunne Tyrolerteltet sagtens være et sted for dig.

Bindslevs Plads
Bindslevs Plads bliver stedet for de unge under Regattaen. Her er man selv med til at sætte dagsordenen for en fed, udendørs fest, hvor der præsenteres et overload af musik, talks, barer, kunst og workshops på de unges egne præmisser.

Kedelhuset
Kedelhuset er Silkeborgs cool og altid hyggelige spillested. Imens Regatten fylder byens rum, præsenterer Kedelhuset en række upcoming bands som en særskilt festival under navnet OVERTRYK. Om der bliver tryk på? Det tror vi nok, der gør!

Søscenen
Søscenen, også kaldet Birch Scenen, er placeret på Søfronten øst for Silkeborg Rådhus. Scenen er ét af Regattaens nye tiltag, hvor der er lagt op til de helt store musikalske oplevelser. Alle dage er der stærke navne på programmet, som hver især er kendt for at gøre indtryk, når de går på scenen.

Hvis der er udfordringer med billetkøb, så kontakt:

Mail: service@billetten.dk

Tlf.: 70 20 20 96

20. august 2022

LØRDAG: Lord Siva, Malte Ebert & Mads Langer

Søvej 5, Silkeborg Kl. 18:30 Pris: 340 kr. + 20 kr. i gebyr

19. august 2022

FREDAG: HUGORM & D-A-D

Søvej 5, Silkeborg Kl. 20.00 Pris: 340 kr. + 20 kr. i gebyr

18. august 2022

TORSDAG: Annika Aakjær & Tina Dickow

Søvej 5, Silkeborg Kl. 20:00 Pris: 240 kr. + 20 kr. i gebyr

17. august 2022

ONSDAG: TV-2 & Poul Krebs

Søvej 5, Silkeborg Kl. 20:00 Pris: 240 kr. + 20 kr. i gebyr

Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag