PåVandet

Remstrup Å
Remstrup Å er Regattaens ufravigelige vandvej. Langs den vil der være lys, lanterner, masser af mennesker, sludren, grin og gensynsglæde. Folk rækker hånden i vejret til en hilsen, når de pyntede både passerer hinanden, og der vinkes til en gammel bekendt inde på land - måske akkompagneret af et “Skål!” Regatta er sejlernes fest, når det er bedst!

Fyrværkeri Ved De Små Fisk
Ved De Små Fisk i Sejs vil der hver aften kl. 22.00 være fyrværkeri for de sejlende på Silkeborgsøerne. Der er afgang fra havnen kl. 21:00- bag alle de smukke Hjejlebåde.
Fyrværkeriet er vores hilsen til “søens folk” og den lille forløber for det store fyrværkerishow med musik, lys og lyd, som går i luften på Silkeborg Langsø kl. 23.30.

Hjejleflåden
Når Hjejleflåden hver aften vender snuden hjem fra sit aftentogt, vil havnen og bådene være med til at danne kulisse for det bjergtagende show 'Når Hjejlen letter’. Her bliver der lys, lyd, lokale og internationale performere, som kl. 22.30 giver os en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dragebådsregatta
På Gudenåen langs Papirfabrikken vil der hver dag under Regattaen være Dragebådsregatta for både virksomheder, foreninger og private. Til taktfaste trommerytmer og stor begejstring for både deltagere og publikum kan du være med enten på land eller til vands.

Regatta både

Både er naturligvis velkomne i havnen også - dog udenfor de gule afmærkninger!

Regatta PostkortA5 Til Sejlerne NY 12aug2